Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 september 2017

Sprookjesachtig: trouwen in een Disneyjurk!

Zat jij vroeger op het puntje van je stoel tijdens het kijken van je favo Disneyfilms? En was je eigenlijk verliefder op de oogverblindende jurken van Belle en Ariel dan op de prinsen? Goed nieuws: je kunt nu trouwen in deze sprookjesachtige jurken! #goals

Een Japans bedrijf heeft de jurken van Belle, Rapunsel, Ariel, Doornroosje, Sneeuwwitje en Assepoester ontworpen. Hmm, dat wordt nog kiezen ook… Overigens kan je de jurk alleen een dag huren. Hoeveel dat kost? Drieduizend euro…

 Als je jouw prince charming ook in een betoverend pak wil hijsen, ben je ‘slechts’ negenhonderd euro voor een dagje kwijt.

Lees meer

Volg ons