22 september 2017

PESTEN: Zo kan het ook!

‘Pesten is een zwaar onderwerp’, dachten wij op de redactie. Daarom is het tijd voor een luchtig artikel: Creatief pesten!

1. Pseudovogelpest

Word je dagelijks gewekt door de krijsende haan van je overbuurman? Dan zal je vast niet vrolijk worden als we het gaan hebben over kippen. Maar eigenlijk is deze ziekte best wel ernstig voor vogels. Dus de volgende keer niet weer ‘Krijg toch de Pseudovogelpest’ naar je overbuurhaan roepen! 

2. Boedapest

Dat moment dat je op straat loopt en wordt ingehaald door een duif. ZO FRUSTREREND. Dus bij deze voor al die duiven: ‘Loop toch lekker een eind naar Boedapest’

3. Pesto

Zou PESTo zich eigenlijk gepest voelen? 

4. Pesticide

Altijd als je met bloed, zweet en tranen dat smerige onkruid hebt weggewerkt, komt het de volgende ochtend alweer ‘hallo’ fluisteren. MAAR NU IS HET KLAAR. Geen genade meer! Besproeien met pesticide die handel. 

5. Pesthumeur

Zou het zo zijn dat pesters, pesters zijn omdat ze altijd een pesthumeur hebben? Of omdat ze gepest werden om hun humeur en nu misschien hun humeur laten verpesten, door anderen te pesten en hun een pesthumeur te bezorgen. Pfff… Ik krijg er zelf een pesthumeur van!

Lees meer

Volg ons