22 september 2017

NEW MUSIC: Nieuw album Lecrae & Moriah Peters start band TRALA

Daar is hij EINDELIJK: 'All Things Work Together' het nieuwste album van christelijke rapper Lecrae met een heerlijke afwisseling in nummers. VERRASSEND MUZIEKNIEUWS: Moriah Peters start een nieuwe band: TRALA en brengt de single 'Holy Collision' uit. Luisteren maar!

All Things Work Together - Lecrae

Holy Collision - TRALA

Moriah Peters (vrouw van For KING & COUNTRY's Joel Smallbone) is tot ieders verrassing een band gestart: TRALA. Jesi Jones en Julie Melucci, met wie ze al eerder samenwerkte, maken deel uit van de band. Dit is hun eerste single: 'Holy Collision'. TRALA gaat deze herfst al op tour: wij zijn benieuwd. 

All In - Matthew West

Matthew West, bekend van 'Hello, my name is' en 'Grace Wins', heeft vandaag een nieuw album uitgebracht: All in. Maar liefst 14 heerlijke pop / worship nummers met sterke teksten. 

Vergeet ons niet te volgen op Spotify (EOBEAM) voor meer muziek van christelijke artiesten.

Lees meer

Volg ons