15 september 2017

NEW MUSIC: Feest voor rapfans - NF, Lecrae én KB droppen nieuwe singles

De beste christelijke rappers hebben een deal gesloten om deze dag onvergetelijk te maken: 3 SINGLES van 3 FANTASTISCHE rappers. Van alledrie is ook een heel album onderweg, dus doe alvast een warming-up met deze 3 singles. LEKKER HOOR!

NF - Let You Down

NF komt 6 oktober met zijn langverwachte album 'Perception'. Na eerdere albums 'Mansion' en 'Therapy-session' zijn de verwachtingen hooggespannen. Check hier de intro video voor Perception. CAN'T WAIT!! 

Lecrae - Broke

VOLGENDE WEEK komt het nieuwe album 'All Things Work Together' van Lecrae eindelijk uit! Check hier alvast de tracklist en verheug je op vele fantastische samenwerkingen met artiesten zoals Tori Kelly, KB en Aha Gazelle.  

KB - Monster

KB's nieuwe album 'Today We Rebel' komt eraan hoor! De release staat gepland op 20 oktober. Dus eerst hebben we Lecrae, dan NF en dan OOK NOG KB. Veeg me op hoor. LOVE IT! 

 

Beetje fan van christelijke rap of niet? Laat het weten in de comments. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify voor meer muziek van christelijke artiesten.

Lees meer

Volg ons