1 september 2017

NEW CHRISTIAN MUSIC FRIDAY: Capital Kings & Hollyn brengen samen single uit!

Feest op Spotify hoor deze vrijdag. Hollyn en Capital Kings brengen samen de single 'All Good' uit en Jamie Grace dropt vandaag een HEEL NIEUW ALBUM. Ook de band Finding Favour brengt allemaal lekkere nummers uit de laatste tijd. Snel naar de Spotify van BEAM en de hele vrijdag muziek luisteren!

Capital Kings, Hollyn - All Good

Capital Kings speelde 2 maanden terug nog het GelreDome plat tijdens de EO-Jongerendag en vandaag brengen ze samen met opkomend talent Hollyn een hele lekkere plaat uit. De beats van Capital Kings en de ijzersterke stem van Hollyn maakt dit een single waar je helemaal los op kan gaan. REPEAT. 

Jamie Grace - '91

Het is alweer 7 jaar geleden dat Jamie Grace ontdekt werd door Toby Mac en tekende bij zijn platenlabel. Door de jaren heen heeft ze alleen maar meer een eigen stijl ontwikkeld waar je hiphop, folk, country en popmuziek voorbij hoort komen. Dit album is positief, vrolijk en een tikkeltje brutaal. 

Jay-Way ft. Amartey & Lola Luna - Hideout

De Amsterdamse rapper Jay-Way kennen we natuurlijk van BEAM festival vorig jaar. Deze nieuwe single ‘Hideout’ waarop hij samenwerkt met Amartey en Lola Luna is afkomstig van zijn aankomende EP ‘No Life No Wifi’. Klinkt weer heel lekker!

Finding Favour - Farewell Fear

Vorige week bracht de band Finding Favour een splinternieuw album uit met maar liefst 10 nieuwe nummers! Het album heet 'Farewell Fear'. Stevige melodielijnen, de krachtige stem van David Blake NeeSmith en fantastische teksten die soms rechtstreeks uit de Bijbel komen.   

 

Elke week vernieuwt BEAM haar Spotify afspeellijsten. Volg jij jouw favorieten al? Check ons Spotify-account!

Lees meer

Volg ons