Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 september 2017

indrukwekkende SPOKEN WORD over PESTEN

In deze super inspirerende video, 'Sticks and Stones', vertelt YouTuber Jon Jorgenson zijn verhaal over pesten. Aan het einde van de video geeft hij een enorm motiverende tekst mee: ''De stokken die mij eerder pijn hebben gedaan, zijn gekruist. De steen die mij verwondde, is weggerold. Stokken en stenen waren jouw wapen. Maar de stokken en stenen zijn Zijn weg. Dus zeg wat je wilt, maar een beter woord is uitgesproken.'' Wat een manier om je tegen pesten uit te spreken!

Lees meer

Volg ons