Het eeuwige trouwdilemma Wie nodig je uit als daggast
21 september 2017

Het eeuwige trouwdilemma: Wie nodig je uit als daggast?!

Er wordt volop gewerkt aan het mooie sprookje genaamd: Jouw bruiloft. De allermooiste dag van je leven moet hoe dan ook vlekkeloos verlopen. Dus wie van je vervelende familieleden laat je dan toch liever thuis?

1. Oom Frits, de man met de knetterharde lach waar ze in Zuid-Oezbekistan nog van schrikken. Je wilt wel dat je gasten lachen om de toast van je broertje, maar je wilt ze niet wegjagen!

2. Opa. Hij kan wel lief zijn, maar zodra hij de bruidstaart verwart met het zelf gehaakte kussensloop van tante Joke, weet je dat opa toch maar beter op bed kan gaan.

3. Tante Angela. Hoewel je je kan bescheuren om haar verhalen als je een glaasje op hebt, zijn ze misschien niet helemaal gepast voor je aanstaande schoonfamilie.

4. De kersverse Italiaanse boyfriend van je zus, genaamd Vinchenzo. Hij heeft hele andere normen en waarden geleerd wat betreft de drie zoenen als felicitatie…

5. Nichtje Paulien. Ze kunnen heus wel schattig zijn hoor, die kleine baby’s. MAAR WAAROM MOETEN ZE ZOVEEL DECIBEL PRODUCEREN?!

Maar goed, familie heb je gekregen en niet gekozen, toch? Achteraf kun je vast met een brede glimlach terugkijken naar de trouwfoto’s waar opa niet weet hoe hij moet ‘lachen naar het vogeltje’… 

Lees meer

Volg ons