Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
22 september 2017

Hangjongeren weggejaagd met Efteling-muziek

De NS laat Efteling-muziek horen op Amsterdam Centraal Station, in de hoop hangjongeren en andere ongewenste bezoekers weg te jagen. Vooral de nummers van Carnaval Festival en De Indische Waterlelies zijn irritant, schrijft Looopings.nl. De muziek draait tussen 5.30 en 8.00 uur en 21.00 en 1.00 uur. 'De reden is dat sommige mensen zich rond die tijd in de passage installeerden, het zich wel erg comfortabel maakten en een uiltje gingen knappen,' aldus NS.

Lees meer

Volg ons