Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 september 2017

EYE-OPENER: Is dit het lot van de mensheid?

“Trees clean the air, men built factories, factories poison the air, men destroys trees, men breaths the air. Man dies.’ Het neefje van Richard Williams, die op het internet vooral bekend is als Prince EA, kon maar niet begrijpen waarom de mensheid niet stopt met het vervuilen van onze planeet. En geef hem maar eens ongelijk, we hebben tenslotte maar een plaats waar wij kunnen leven. Geïnspireerd maakte zijn oom er een vette spoken word van, die volgens ons deze week keihard viral kan gaan.

Lees meer

Volg ons