Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
18 september 2017

Deze opmerkingen krijg jij TE VAAK naar je hoofd

"Hee Bas, waneer maken ze je kapsel af?”, “Wat ben je klein voor je leeftijd” of “Ik zou echt wat aan die neus gedaan hebben”. Zomaar vragen en opmerkingen die ik wekelijks naar mijn hoofd gegooid krijg en ik ben niet de enige.

1. "Ik heb 7 broertjes en zusjes"

2. "Hoe zie ik eruit vandaag?"

3. BAD HAIR DAY.

4. WE WETEN DAT WE LANG ZIJN JA

5. Het houdt niet op, niet vanzelf..

6. Nee oma, ik ben nog geen 20

7. "Ik ben niet aan de lijn, dit is mijn lichaam"

Herkenbaar? Of hoor jij geregeld hele andere dingen? Laat het weten in de comments!

Volg ons