Christenvervolging in Nederland We worden dagelijks bedreigd
14 september 2017

Christenvervolging in Nederland: "We worden dagelijks bedreigd"

De Koerd Faraidoun Fouad en zijn Nederlandse vrouw Wesselien evangeliseren onder moslims in Rotterdam en moeten hiervoor een hoge prijs betalen. Dagelijks worden ze met de dood bedreigd...

Het Koerdisch-Nederlandse echtpaar is de drijvende kracht achter de organisatie Home for Kurds. Vanuit een statig pand in Rotterdam wil het echtpaar een thuis bieden aan Koerden en hen in aanraking brengen met het Evangelie. “Dit doen we door Koerden bij ons thuis uit te nodigen en hen te bezoeken,” vertelt Wesselien in Stem, het magazine van Stichting de Ondergrondse Kerk. “Elke dag komen er mensen bij ons eten. Dat zijn ex-moslims, maar ook Koerden die interesse hebben in het christelijk geloof. Twee keer per maand hebben we een weekend waarin we Bijbels onderwijs geven.”

Wil je het gehele, heftige verhaal over de vervolging lezen? Klik dan hier.

Volg ons