25 september 2017

Ben jij team blauw-zwart of team wit-goud

26 februari 2015. Een dag die begon als een normale dag, maar eindigde in een chaos. Vriendschappen eindigden, Twitterruzies braken uit, de HELE WERELD was in de war. 26 februari 2015: ‘the dress-day’. De dag dat de wereld in twee teams werd verdeeld: team #blackandblue of team #yellowandgold? In de jaren die volgden verschenen er steeds meer van dit soort foto’s. Speciaal voor jou zochten we de besten op, zodat jij weer even lekker kan ruzie maken met je vrienden.

The original: Blauw-zwart of toch wit-goud

De sweater: Blauw-wit of groen-goud

De tas: wit of blauw

De sportoutfit: blauw-grijs of roze-wit

De slippers: goud-wit of zwart-blauw

De BEAM sweater: grijs-blauw of roze-wit

Maar hoe kan het dat we deze kleuren allemaal zo verschillend zien?

What Colour Is This Dress? (SOLVED with SCIENCE)

De originele jurk is blauw-wit (ik weet het, ik stond er ook van te kijken). De sweater is blauw met een wit logo. De tas is blauw, echt waar. De sportoutfit is ook blauw met wit, net als de sweater en de slippers zijn blauw-zwart. En de BEAM-sweater; zoek dat zelf maar op in onze webshop

Volg ons