1 september 2017

9x Waarom jij mee moet met BEAM op wintersport!

Geld, een gebrek aan ski-ervaring ... Er is, helaas, altijd wel iets. Maar wij vinden het superleuk als JIJ er ook bij bent! Daarom hebben we alle redenen om met ons mee te gaan op wintersport op een rijtje gezet.

1. Ervaring hebben wij ook niet. Dus in plaats van op te zien tegen jouw mogelijke blunders, mag je je verheugen op die van ons.

2. Het is vakantie. Bij dat woord zou je eigenlijk al overtuigd moeten zijn natuurlijk. Ga je liever richting het zonnetje? Die is daar ook gewoon. Jij bent blij als je straks zit, met een warme chocomel voor je neus, en je je hete ski-jack even uit mag doen.

3. Grote kans dat de enige sneeuw die dit jaar in Nederland valt natte drap is. En wat is een winter zonder sneeuw? Precies, dan maar naar Oostenrijk om een sneeuwpop te maken. De winterpeen is overigens niet inbegrepen.  

4. Waar het ’s ochtends weer een crime is om je perfecte outfit bij elkaar te zoeken, hoef je je daar op wintersport geen zorgen over te maken. Skipak aan en gaan met die banaan

5. De kaasfondue smaakt extra lekker als je de hele dag hebt gesport. En hebben we je al verteld hoe lekker je slaapt na een dag in het witte winter wonderland?   

6. BEAM’ers zijn de leukste mensen die er zijn (dat vinden wij in ieder geval <3): dat betekent ruim een week superveel lol en gezelligheid. Aan het einde van de week ben jij weer een aantal vrienden rijker. 

7. Het lijkt misschien duur, maar er is heel veel inbegrepen: de busreis, de overnachtingen in het hotel, ontbijt, diner, skipas … Dat valt wel weer me he? Je bammetjes voor tussen de middag moet je wel zelf verzorgen.

8. De BEAM-redactie is de allergezelligste redactie van Nederland (duh). En je mag straks negen dagen lang met ons skiën, praten, zingen, bidden, borrelen. Tijd voor heimwee is er niet – en steekt het onverwachts toch even de kop op, dan zijn er genoeg schouders beschikbaar.

9. Jodelahitieeee, heb je ook al zin in de aprés-ski?

Volg ons