6 september 2017

15 tips to make someone happy

Vrienden in memes taggen om te laten zien dat je aan ze denkt, is zó standaard. Zou jij ze weleens dolgelukkig willen maken op een originelere manier? Met deze briljante ideeën tover jij gegarandeerd een big smile op hun gezicht!

1. Stuur een pizza als verrassing

Een knapperige korst, een heerlijke laag tomatensaus, perfect gesmolten kaas en de favoriete topping van jouw beste vriend of vriendin. Gegarandeerd het recept voor ultiem geluk! 

2. Neem je vriend(in) mee naar de kledingverhuur en trek een hele middag gekke outfits aan #polaroid

Jouw beste vriend(in) staat natuurlijk alles goed, maar heb je ze wel eens gezien in een Donald Duck pak? Een middagje even heel hard lachen om alle bizarre outfits die je kunt scoren bij de kledingverhuur en natuurlijk foto's maken, want dan kunnen jullie er later nog een keer van genieten.

3. Schrijf een persoonlijke boodschap op een taart

Wat dacht je van: “Ik houd meer van jou dan van kattenvideo’s” of “You suck less than most people”. Laat je creatieve brein helemaal los, dan tover jij zo een lach op het gezicht van jouw vriend(in). 

4. Geef een ster cadeau

Wist je dat je voor iemand eens echte ster kan kopen? Hoe vet is dat?! Je kunt die ster dan vernoemen naar degene aan wie je ’m geeft! Een eeuwig aandenken aan jullie vriendschap.

5. Organiseer een old-school slaapfeestje

Bouw samen een fort in je (huis)kamer en pak de dvd's er maar bij (of Netflix natuurlijk). Het is tijd voor een filmmarathon. Nadat de film is afgelopen is het natuurlijk tijd voor een potje ouderwets 'doen, durven of de waarheid'. Just like the good ol' times.

6. Zet een aanzoek in scène en scoor gratis dessert

Er is maar een ding beter dan een toetje, en dat is een gratis toetje! Dus trek je meest nette jurkje of broekpak aan en leen een oude ring van je moeder/vader/zusje. Schrijf samen een prachtige speech waarin je elkaar de eeuwige liefde verklaart en spreek af wie er op de knieën gaat. Al de lessen drama die je hebt gehad op school komen nu goed van pas! Zorg dat de ober je ziet en sleep die gratis crème brûlée of überluxe brownie binnen.

7. Verwen je vriend(in) met een dagje dierenknuffelen

Ontvoer je vriend(in) naar een asiel/dierenwinkel/kinderboerderij om puppy’s, geitjes of kakkerlakken te knuffelen. 

8. Stel een Spotify-playlist samen om de ander te bemoedigen of te laten merken wat hij/zij voor je betekent

Dat ene liedje wat jullie helemaal hebben grijs gedraaid tijdens de roadtrip vorig jaar, of dat liedje met die songtekst die precies jullie vriendschap weet samen te vatten. Eén plek met al jullie favoriete herinneringen samengevat in de beste songs.

9. Breakfast date!!

Begin je dag goed met een ontbijtje én je bestie. Het is natuurlijk nog leuker om in het geheim een all inclusive, super deluxe ontbijtje-op-bed te organiseren, als afsluiter van logeerpartij nummer 5.

10. Zet de wekker 'kneitersvroeg' en kijk zonsopgang

De zonsondergang is zó 2016, de zonsopgang is nu helemaal hot. Neem een paar warme dekens mee en een thermoskan thee of koffie en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft. Controleer wel even of het helder is, want het is natuurlijk wel chill als je de zon kan zien bij een zonsopgang.

11. Haal het kind in je naar boven!

Neem het leven niet te serieus. Speel verstoppertje met alle kinderen uit de buurt, haal die oude stoepkrijtjes weer uit de kast en speel tikkertje tot je erbij neervalt. Verplicht ijsco’s na afloop. 

12. Vul waterballonnen met verf en houd het meest epic gevecht ever

Trek je oudste kleren aan en ga helemaal los met de met verf gevulden ballonnen. Maak van elkaars lichaam een prachtig canvas van rood, geel, groen, blauw en paars. 

13. Sneak een taart, een enorme bak ijs of andere guilty pleasures mee naar de bios

Naar de bios met een missie, stiekem je gehele stash aan vreterij meesmokkelen naar je favoriete film. Want let's be honest, het eten dat ze bij de bioscoop verkopen is toch niet te betalen?

14. Vul zijn/haar kamer met 101 ballonnen met in iedere ballon een mooie bijbel- of songtekst

Stel je het gezicht voor van je beste vriend(in) wanneer hij/zij de deur open doet en de hele slaapkamer ligt vol met allemaal ballonnen. Als hij/zij er ook nog achterkomt dat in elke ballon een mooie bijbeltekst zit, of de songtekst van favoriete artiesten is het feest compleet.

15.Een kampvuuravond onder de sterren

Kom helemaal tot rust tijdens een prachtige avond. Zittend naast een kampvuurtje, de sterrenhemel boven je, een fleecedekentje over je schouders terwijl je jezelf helemaal volpropt met marshmallows. Do we want anything more? 

Volg je EOBEAM al op Instagram? Dat maakt stiekem ook wel een beetje gelukkig hoor!

TEKST LOLA BROUWER & MELISSA WIJNJA

Lees meer

Volg ons