Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 augustus 2017

Koppel bezoekt kerk in zwemkleding. Respectloos of niet?

De Italiaanse krant Corriere della Sera verspreidde een foto van Gabriele Bojano, waarop een stelletje te zien is die in zwemkleding de kerk van Villammare betreed. Op internet zijn de meningen verdeeld. "Respectloos!", "Moet kunnen." of: "Kom op: het is warm, het is vakantie en het strand is niet ver weg. Belangrijker dan de kleding is de morele instelling waarmee je een kerk binnentreedt.'' Wat denk jij?

Lees meer

Volg ons