Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Chris Cornells Daughter & One Republic Sing Hallelujah Chris & Chester Tribute
6 augustus 2017 Reageer

KIJKEN: Dochter Chris Cornell en OneRepublic zingen Hallelujah

Het is een zware tijd voor Toni Cornell (12). In mei verloor ze haar vader Chris Cornell, frontman van Soundgarden en Audioslave Chris Cornell. Een maand later Linkin Park-zanger Chester Bennington. Een van de beste vrienden van haar vader en peetvader van haar broertje van elf. Samen met OneRepublic bracht ze een eerbetoon en zong ze Hallelujah, wat voor de nodige tranen zorgde.

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden