Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 juli 2017

TERUGKIJKEN: Rend Collective op de EOJD

Het lijkt inmiddels alweer te lang geleden, maar wat was de EO-Jongerendag een feest. Vind je het, net als wij, ook zo jammer dat je weer zo lang moet wachten? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt het feestje herbeleven. Hoe? Je kunt inmiddels ALLES van het spectaculaire optreden van Rend Collective terugkijken!

Build Your Kingdom Here

More Than Conquerors

You Will Never Run

Wil je ook Joy of the Lord, My Lighthouse en Every Giant Will Fall bekijken en beluisteren? Klik dan hier voor de afspeellijst van de EOJD 2017!

Volg ons