8 juli 2017

TERUGKIJKEN: Rend Collective LIVE

Het is alweer een maand geleden: de EO-Jongerendag. En jongens, wat missen we het! Hoog tijd om nog één keertje na te genieten van een van de mooie optredens van die dag. We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf nu kun je ook de hoogtepunten van het concert van Rend Collective terugkijken!

Build Your Kingdom Here

Rend Collective - Build Your Kingdom Here *Live at EO Youth Day*

Het nummer 'Build Your Kingdom Here' gaat over de hoop voor de wereld. Jezus kwam naar de aarde om ons hoop te brengen. Die hoop leeft in ons en mogen we doorgeven om zo te bouwen in Gods koninkrijk. 

Joy Of The Lord

Rend Collective - Joy Of The Lord *LIVE at EO Youth Day*

"We believe that the joy of the Lord is our strength. We believe that it is our anthem even in the darkness", zegt leadzanger Chris Llewellyn. De vreugde van onze Heer, dat is waar dit nummer over gaat.

Lees meer

Volg ons