Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
21 juli 2017

☼ Muziek voor de zomer

Stap jij vanavond of morgen in de auto naar Zuid-Europa? Vlieg jij volgende week naar een tropische bestemming? Of blijf je gezellig thuis en geniet jij in de tuin van het zomerweer? Alles wordt beter met een fijne afspeellijst!

Vanaf vandaag hebben alle regio's zomervakantie! De tijd om wekenlang te genieten en zelf te bepalen wat je doet - werken, reizen of lekker helemaal niets. Voordat je begint aan dat alles, check even de BEAM Summer songs op Spotify. 208 fantastische zomernummers om helemaal in de zonnige sferen te komen. Download de lijst op je mobiel en begin goed voorbereid aan de vakantie. Hier vind je de afspeellijst. Nieuwsgierig? Check hieronder drie van onze favorieten.

Switchfoot - Float

Switchfoot - Float

NEEDTOBREATHE -

NEEDTOBREATHE - "State I'm In" (Official Audio)

Britt Nicole - Holiday (MyKidBrother Remix/Audio)

Britt Nicole - Holiday (MyKidBrother Remix/Audio)

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden