Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 juli 2017

Katten vs komkommers

Leg een komkommer naast het etensbakje van je kat en de kans is groot dat hij, de kat niet de komkommer, vervolgens door de kamer vliegt. Katten en komkommers schijnen niet goed samen te gaan. Katten houden van regelmaat en rust in hun kernterritorium en dat gebied is waar hun etensbakje staat. Ze schrikken van de komkommer omdat er iets onverwachts ligt. In principe had dit dus net zo goed een banaan kunnen zijn. Maar dat terzijde, komkommers en katten leveren prachtige filmpjes op!

Arme katten

Nog eentje dan

Oké, nog ééééntje dan, maar dit écht de laatste

Vooruit, om het af te leren

Meer weten over katten en hun angst voor komkommers? Lees er hier alles over.

Lees meer

Volg ons