Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
12 juli 2017

Ben jij onze nieuwe stage HELD?

Stagiaire Amy is nog geen twee weken weg, of wij raken al in paniek. HELP - hoe moet dat nu met onze headers, weekthema-stamps, thumbnails en andere vormgevingsdingen? Daarom zijn we op zoek naar een stagiaire grafische vormgeving. Ben jij de topper die ons uit de brand helpt?

Koffie halen en kopietjes maken is er bij BEAM niet bij. Als stagiair op de BEAM-redactie draai je mee als volwaardige collega. Je denkt actief tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, je ontwikkelt nieuwe rubrieken, werkt achter de schermen van BEAM RedactieTV en nog veel meer.

Over de redactie
Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Over de stage
Als vormgevingsstagiair ontwikkel je vormgeving voor weekthema's, rubrieken, thumbnails, events en nog veel meer. Heb je nog andere ideeën? Heel goed! Van eigen initiatieven worden we heel enthousiast.

Over jou
Onze ideale stagiair is creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars). Affiniteit met het christelijk geloof is een must. 
Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 1 september 2017. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.Ben je nu enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk een mail met jouw motivatie, CV en portfolio naar beamredactie[at]eo.nl. Wil je meer informatie? Stuur dan ook gerust een mailtje.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden