Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
6 juli 2017 Reageer

9x Bijbelquotes die je NIET overal tegenkomt

'Let all what you do be done in love', 'Perfect love casts out all fear', 'For I am with you'. Heel mooi natuurlijk, maar geef toe, dit zijn wel een beetje cliché Bijbel-quotes. Daarom brengen wij jou 9 Bijbelse verzen die - geloof ons maar - nog NOOIT op een mooie achtergrond zijn geplakt. Downloaden en delen maar. Dan ben je tenminste origineel :)

1. Autsj

2. Broodje poep

3. Dat boek wil ik niet lezen

4. Buit-enaards

5. Zwaar(d)

6. Nudist

7. Pijnlijk

8. Dat je het even weet

9. Wijntjuhh

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden