31 juli 2017

6x De beste party hacks ever

Woehoe, het is vakantie en dus dé tijd voor feestjes en festivals. Sowieso fun, maar met deze handige hacks nog leuker!

1. Je geeft een BBQ-feest in de tuin en iedereen wil koude drankjes. IJsklontjes zijn de oplossing, toch? Kan, maar je drankje wordt snel waterig. Vries druiven of ander fruit in om in je fruitsapje of glas wijn te gooien. Heb je ook nog eens een gezond hapje om je vitaminen binnen te krijgen ;-).

2. Vul ballonnen met water en gooi die in de diepvries. Ideale koelelementen voor de flessen cola en spa rood. Zóveel ijsblokvormpjes heb je waarschijnlijk ook weer niet.

3. Weinig plek voor een echt kampvuur, maar wel zin in marshmallows? Dat is jammer, maar geen zorgen: het feest gaat gewoon door. Doe aluminiumfolie in een terracotta bloempot, kolen erin en je miniBBQ staat klaar. Bon appetit.

4. Ga je naar een festival? Fun, fun, fun! Alleen niet voor je portemonnee. Omrekenen hoeveel een muntje kost en hoeveel je dus daadwerkelijk voor die pizzaslice hebt betaald, is toch een beetje pijnlijk. Bedenk: vaak mag je gewoon je eigen eten meenemen. Scheelt weer!

5. Op feestjes en festivals gooien ze de dop van je net gekochte flesje drinken weg, zodat je je drankje meteen opdrinkt en na een uurtje weer terugkomt voor een nieuwe koude versnapering. Neem daarom een dop mee, zodat je zelf kunt kiezen wanneer je je flesje leegdrinkt.

6. Ductape is de oplossing voor heel veel festivalproblemen. Of je nou een gaatje in je tent of je luchtbed hebt, of dat je campingstoeltje het begeven heeft.

7. De bekende rode partycups zijn handig als je geen zin hebt om af te wassen, MAAR ze zijn ook de basis van de meest awesome decoratie. Maak een gaatje in de onderkant en zet ‘m vervolgens verkeerd om op tafel. Steek daar een sterretje doorheen. Zet er een paar naast elkaar, aansteken en je hebt je eigen fireworks!

Wat zijn jouw beste partyhacks? Laat het ons weten via beamredactie @eo.nl of stuur een appje naar 0683673700!

Lees meer

Volg ons