Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 juni 2017

SGP'er Van der Staaij maakt hilarisch pijnlijke fout

Bij het fomatiedebat citeert Kees van der Staaij een quote van CDA-partijleider Buma, die hij gelezen had op De Speld. Helaas wist Van der Staaij niet dat De Speld een satirische nieuwssite is, waarop alle artikelen verzonnen worden. Buma: "De Speld is de waarheid, de rest is fictie". Van der Staaij probeert zich na de tijd nog wel in te dekken met een tweet dat het een grap was. Hoe het ook zij, wij vinden het hilarisch!

Lees meer

Volg ons