Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Joel Smallbone + Moriah Peters Wedding (extended)
27 juni 2017

"Onze eerste kus was op onze bruiloft"

Moriah Peters en Joel Smallbone zijn dolverliefd. "Ik heb nog nooit zo'n geduldige en mooie man ontmoet als hij", zegt Moriah. In 2014 trouwden ze en dat was het moment van hun eerste kus.

for KING & COUNTRY

Joel Smallbone ken je van het muzikale duo For KING & COUNTRY. In november staan Joel en Luke in de Basiliek in Veenendaal met BEAM Presents for KING & COUNTRY met support act The Afters. Het concert is al uitverkocht, maar... GOED NIEUWS! Er komt een extra concert op donderdag 9 november. Schrijf je in op de wachtlijst en je krijgt een mailtje zodra de kaartverkoop live gaat. (Check ook je spam!)

Moriah Peters

Ook Moriah Peters is zangeres. Ze schreef het nummer 'You Carry Me' over de trouw van God. "Ik vergeet vaak dat God trouw is en dat ik inderdaad nooit alleen ben. Ik hoop dat mijn liedje 'You Carry Me' een herinnering is aan iedereen dat God je nooit verlaat. Hoe zwaar de storm ook is of hoeveel vragen je ook hebt." Samen schreven ze het nummer 'I'll Wait For You'.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden