12 juni 2017

ONDERZOEK: Wat mis jij in de kerk?

Je hoort en ziet het ongetwijfeld om je heen gebeuren, het kerkbezoek wordt steeds minder. Geldt dit ook voor jou? Ga jij standaard nog iedere zondagochtend om 10:00 uur naar dezelfde kerk, waar je wekelijks dezelfde mensen ontmoet? Wij zijn benieuwd in hoeverre het kerkbezoek voldoet aan jouw behoefte om het geloof te belijden.

Samen met de breedte van protestantse kerken onderzoeken we de behoefte van gelovigen om met elkaar in contact te komen buiten de vaste diensten in de kerk om, maar waarbij het geloof wel altijd een centrale positie inneemt. Dit contact kan zijn in de vorm van fysieke of juist digitale ontmoetingen.

Je zou ons enorm helpen om via onderstaand formulier enkele vragen te beantwoorden. De vragenlijst is anoniem in te vullen en kost maximaal twee minuten je tijd. Als het formulier niet volledig verschijnt, scrol dan door in het formulier zelf.

Lees meer

Volg ons