Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 juni 2017

Jullie ouders op WhatsApp (deel #43)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 43 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze slachtende ouders op WhatsApp!

1. Lekker enteren

2. Ninja

3. Alleen vrouwen zijn bekeerd (of niet)

4. XXXXXXX

5. Er is ook een verklaring van slecht gedrag?

6. FLAUW

7. Ponypark Slachtharen

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons