Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 juni 2017

7x Niet-cliché quotes om te delen

"Het gaat niet om de reis, maar om de bestemming", "Live laugh love", "Wees jezelf". Blehhh. Wij zijn een beetje klaar met al die standaard 'inspirational quotes' op de interwebs. Dussss, wij geven je nieuwe, niet-cliché quotes voor op de achtergrond van je mobiel. Zodat ze uiteindelijk wel weer cliché worden. Maar hé, dan ben jij wel de eerste!

1. Do everything witlof

2. Work like there is a tomorrow

3. Wees jezelf, er zijn al zoveel kamelen

4. Home is where the fart is

5. Slapen in je eigen bed #wanderlust

6. Reizen is...

7. Live, laugh, *kots*

Lees meer

Volg ons