10 mei 2017

Op welke BEAM'er van het Jaar stem jij?

Het was spannend, maar de TOP 3 is op spectaculaire wijze bekend gemaakt. Deze 3 helden maken op hun eigen manier de wereld een stukje mooier. Het is aan JOU om te kiezen wie er vandoor gaat met de titel BEAM'er van het Jaar. Check de video's voor meer informatie en STEM!

1. Josanne verdacht van alcoholsmokkel op SoulSurvivor

De eerste genomineerde BEAM'er van het jaar is JOSANNE! Deze lieve creatieveling (19) is altijd op zoek naar manieren om anderen te bemoedigen en inspireren. We laten haar verschrikkelijk schrikken, schieten een confettikanon af en overhandigen de gouden envelop die ze trillend opent en voorleest..

2. Robin stevig aangepakt door boze teamleider

De tweede genomineerde BEAM'er van het jaar is ROBIN! Deze sportieve gast (16) is enthousiast over Jezus en stopt dit niet onder stoelen of banken. Zijn teamleider zit in het complot en pakt hem wel erg hard aan.. Vind hij het uiteindelijk nog wel leuk?

3. Hanne de Vries knetterboos op nietsvermoedende Judith

De derde genomineerde BEAM'er van het jaar is JUDITH! Deze enthousiasteling (18) heeft hart voor haar kerk en voor Jezus. Ook is ze fan van Hanne de Vries, die plotseling naast haar in een restaurant zit EN VET BOOS OP HAAR WORDT.

Stemmen doe je HIER
Ticket kopen doe je HIER

Volg ons