3 mei 2017

Ongeneeslijk zieke Sabine krijgt meer dan 33.000 kaarten

Sabine (15) is ongeneeslijk ziek. Eind april dit jaar kreeg ze te horen ze niet meer beter zou worden. Haar laatste wens: een heleboel lieve kaartjes door de brievenbus!

Vorig jaar werd er een crowdfunding voor Sabine gestart. Haar hersentumor kon alleen met een bepaalde behandeling in de Verenigde Staten worden verholpen. Deze behandeling leek in eerste instantie ook aan te slaan, maar helaas kreeg Sabine een buikvliesontsteking waardoor de behandeling moest worden stopgezet. Later werden er uitzaaiingen geconstateerd en eind april liet ze op haar Facebook weten dat het “allemaal niet meer gaat lukken”. 

Stichting No Guts No Glory heeft zich voor Sabine ingezet en houdt iedereen op de hoogte van het aantal brieven die door de brievenbus in Hulst komen. Zo lieten ze bijvoorbeeld weten dat de 25-jarige postbode nog nooit zoveel post had bezorgd.

Stuur jij Sabine ook een kaartje? Haar adres is:

Dullaertstraat 33 in Hulst, 4561 KA.

Lees meer

Volg ons