Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
13 mei 2017

'Ik alleen in de klas'

In de documentaire 'Ik alleen in de klas' komen twaalf gekleurde jongeren samen op een landgoed in Frankrijk. Ze hebben allemaal situaties meegemaakt waardoor ze een gevoel van uitsluiting in de Nederlandse samenleving delen. Samen beelden ze deze situaties uit om de pijnlijke gebeurtenissen te herleven en opnieuw vorm te geven. Op deze manier krijgen wij, de kijker, een goed en kwetsbaar beeld van de impact van racisme op jongeren in Nederland.

Lees meer

Volg ons