Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 mei 2017

HOOGTEPUNTJE: For KING & COUNTRY op de EOJD

Dit was met recht wel een van de hoogtepunten van vorig jaar. Met duizenden zongen we 'Let my life be the proof of Your Love'! Diezelfde liefde staat ook dit jaar weer centraal. Perfect love casts out fear. Daar hoor je op 10 juni meer over.

For KING & COUNTRY is er dit jaar helaas niet bij. Maar niet getreurd. We hebben hele toffe artiesten gestrikt voor de EO-Jongerendag van dit jaar: Rend CollectiveCapital Kings, Philippa Hanna en Hawk Nelson. Wil je alvast voorproeven? Check onze EO-Jongerendag playlist op Spotify.

Lees meer

Volg ons