Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
11 april 2017

Word stagiair bij BEAM!

Altijd al stage willen lopen bij BEAM? Te gek! Dan zoeken wij jou! Op dinsdag 9 mei van 14:30 uur tot 17.30 uur wordt er door de EO weer een Stageborrel georganiseerd! Iedereen die geïnteresseerd is in een stage of de EO eens van binnen willen zien, kan tijdens deze middag kennismaken met programma’s en afdelingen onder het genot van een hapje en een drankje. Verder wordt het programma ingevuld met een workshop ‘’Ontdek jouw eigen Elevator Pitch’’ (Door Joram!) en een rondleiding door het gebouw. We zien je graag dan!

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden