Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
15 april 2017

Wat zeg je tegen iemand die twee keer per jaar naar de kerk gaat?

Morgen is het Pasen! Vaak stroomt de kerk tijdens feestdagen als Pasen en Kerst over omdat er veel mensen zijn die alleen tijdens deze twee feestdagen naar de kerk gaan. Wat moet je dan eigenlijk zeggen?

Ik vraag alvast even of je mee wil doen met het kerststuk in december?

via GIPHY

Wist je dat drie keer scheepsrecht is?

via GIPHY

De Heer is waarlijk opgestaan, u ook zie ik?

via GIPHY

Wat leuk om jullie weer te zien!

via GIPHY

Het is hier iedere zondag feest hoor!

via GIPHY

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden