18 april 2017

Paus geeft ernstig zieke nagellakker Tijn zegen

Tijn is het ongeneeslijk zieke jongetje dat afgelopen jaar enorm veel geld (2,6 miljoen euro!) voor 3FM Serious Request heeft binnengehaald door middel van zijn nagellakactie. Vandaag kwam er bijzonder nieuws: de Paus heeft hem de apostolische zegen gegeven.

Paus Franciscus was benaderd door de Nijmeegse pastoor Johan Flapper. Het Staatssecretariaat van het Vaticaan reageerde met een brief op de Nijmeegse pastoor. "Zijne Heiligheid begeleidt de kleine Tijn met gebed en vertrouwt hem toe aan de voorspraak van Maria, troosteres der bedrukten. Van harte verleent de Heilige Vader de kleine Tijn en zijn familie, Zijn apostolische zegen."

Twee weken geleden kreeg Tijn een onderscheiding van het Rode Kruis. Als dank voor zijn bijzondere actie gaf de hulporganisatie hem het Kruis van Verdienste.

Lees meer

Volg ons