Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 april 2017

Aftermovie BEAM Scholentour

Deze week ging BEAM langs bij drie middelbare scholen om daar de tofste paasviering ooit te organiseren. De Duitse band Good Weather Forecast bouwde een fantastisch feestje, waar zo'n 5000 leerlingen los op gingen. Maar dat niet alleen. Delia deelde haar aangrijpende getuigenis over hoe zij werd gepest. "Denk goed na over wat je over elkaar zegt. Oordeel niet over een ander!" zei ze. Frontzanger Flo van Good Weather Forecast gaf de leerlingen de sterke boodschap mee dat Jezus al je pijn wil wegnemen.

Lees meer

Volg ons