21 maart 2017

TERUGKIJKEN: De BEAM-redactie backpackt

Afgelopen zomer gingen BEAM-redactieleden Joram, Arachne, Charlotte en Sander backpackend wereldreiziger Paulus achterna. In duo's liftten ze naar het land van gyros: Griekenland. Heb jij de serie nog niet gezien? Mazzelaar! Je kunt nu alle afleveringen van Gooi naar Gyros terugkijken!

De BEAM-redactie treedt in de voetsporen van Paulus. Zonder vervoer en slaapplek reizen de duo's Arachne & Joram en Charlotte & Sander met een klein beetje noodbudget van Hilversum naar de Griekse stad Korinthe. Onderweg krijgen ze verschillende opdrachten om echte Paulussen te worden. Ze slachten een kip, delen tientallen knuffels uit aan wildvreemden en houden een uur lang hun mond. Wie zouden deze bloedstollende liftwedstrijd winnen? Pak je popcorn er maar bij: dit wordt een uur lang (leed)vermaak.

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS - #1

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #2

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #3

ROADTRIP: van GOOI naar GYROS #4-DE FINALE!

Volg ons