22 maart 2017

Mirjam nomineert Arjan voor de BEAM Awards!

Mirjam Kupers (40) heeft Arjan van der Wal (19) genomineerd als BEAM’er van het jaar. "Een jongen die zich dag in dag uit zich inzet voor anderen. Hij helpt jongeren, zet zich wekelijks in bij Sonrise! Hij is bezig voor de kerk en met armoede. Hoe hij zich inzet en praat over God is indrukwekkend.”

Wat doet Arjan precies allemaal?
Arjan is heel actief, bij Sonrise (een Athletes in Action project) sport hij wekelijks met jongeren in de wijk en evangeliseren ze via sport. Hij doet ook veel acties waarvoor ik hem heb kunnen sponsoren. Afgelopen jaar was hij in Ethiopië en dit jaar gaat hij 42 kilometer hardlopen in Indonesië voor Compassion!

Waarom moet Arjan winnen?
Hij moet winnen omdat hij zo gepassioneerd is. Die straalt hij uit naar zijn medemens. En vanwege zijn passie voor Jezus! Ik zie een heleboel jongeren en hij doet het maar wel gewoon! Daar kunnen wij als volwassenen echt wat van leren!

Ken jij ook zo'n held(in)? Nomineer hem of haar HIER als BEAM'er van het jaar en wie weet staat hij of zij 10 juni op het grote podium van de EO Jongerendag!

Lees meer

Volg ons