16 maart 2017

HOEZEEVENDE HEMEL, NIEUWE BEAM MAGAZINE IS UIT!!!11!

Jaaaa, het nieuwe BEAM Magazine is uit en ligt vandaag bij jou op de mat! <3 Deze keer staat hij helemaal in het teken van ‘Kiezen’. Kiezen voor jezelf, voor een ander, voor een opleiding, een doel, een beroep of de liefde. Kiezen voor kiezen (interview met een tandarts). Laat je inspireren, lach je de blubber, geef het magazine door, kom naar de EO-Jongerendag, kijk naar Route 77 en knuffel je oma. Lezende liefde toegewenst!

Waarom is kiezen zo verrekte moeilijk?

Het leven is een aaneenschakeling van keuzes: Wat trek ik aan? Wat smeer ik op m’n brood? Welke telefoon koop ik? Wat ga ik studeren? Waar wil ik wonen? Met wie wil ik oud worden? Je kunt werkelijk álles kiezen in het leven … Stress!

Lees hier het hele verhaal over kiezen!

Lotte (18): "Ik ben plussize model"

Lees hier het inspirerende interview met plussize model Lotte!

Wil je alle fantastische verhalen van het BEAM Magazine lezen, maar ben je nog geen abonnee? Vraag dan hier je gratis proefexemplaar aan!

Volg ons