18 maart 2017

BEAM Awards: “Ze maakt de wereld mooier op een simpele manier”

Kelly (16) nomineert Dyantha (20) voor de titel BEAM’er van het jaar 2017. “Dyantha lacht ongeveer altijd. Ze verspreidt cadeautjes voor vreemden op random plekken en ze maakt de wereld mooier op haar eigen, simpele manier.”

Kelly en Dyantha leerden elkaar kennen aan de opleiding Mediaredactie in Zwolle. “Na een maand stopten we allebei met de opleiding, dus ik heb haar maar een maand in real-life meegemaakt en toch nomineer ik haar voor deze award, moet je nagaan hoeveel indruk ze in 1 maand op me heeft gemaakt!”.

“Op dit moment maak ik zelf een moeilijke tijd door en ze vrolijkt mij niet alleen op door me cadeautjes en kaartjes te sturen via de post maar  doet dit ook bij anderen. Ze tovert altijd een lach op mijn gezicht.”

Ken jij ook zo'n held(in)? Nomineer hem of haar HIER als BEAM'er van het jaar en wie weet staat hij of zij 10 juni op het grote podium van de EO Jongerendag!

Lees meer

Volg ons