Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 maart 2017

99-jarige Annie draait vrijwillig de bak in

Voor veel mensen is gevangen zitten een nachtmerrie, maar voor Annie niet!

De Nijmeegse Annie tikt bijna de 100 aan en wilde altijd nog graag een keertje in een politiecel zitten. De politie in Nijmegen was de kwaadste niet en besloot Annie's droom uit de laten komen, INCLUSIEF handboeien! Annie had de dag van haar leven en kon dit van haar 'bucketlist' strepen. Waarschijnlijk heb je nog nooit iemand zo blij zien kijken in een politiecel!

Lees meer

Volg ons