4 maart 2017

5x 'oude' virals

Dat opa's en oma's zo nu en dan vreselijk hilarisch kunnen zijn weten we allemaal, toch willen we je daar nog eventjes aan herinneren met onderstaande virals. Tip: niet te hard lachen, straks vliegt je kunstgebit er nog uit...

'De Rollators'

'The Zimmers' is een groep zangers en zangeressen die allemaal minstens de 60 hebben aangetikt. Leuk weetje: zimmer betekent rollator in het Engels. In 2012 bliezen ze de jury van Britain's Got Talent omver met hun 'bijzondere' optreden. Wij hielden het niet droog. 

Kunstgebit

Deze blijft hilarisch. Nooit het spel 'Speak Out' voor je opa en oma kopen, dus (of wel). 

Een nieuwe 'Photo Booth' generatie

Iedereen met een Macbook (zo'n laptop met een appeltje) kent het programma Photo Booth. Wat doet dit programma? Nou, behoorlijke gekke dingen met je gezicht. Deze opa's en oma's wisten niet wat hen overkwam. Gelukkig was er iemand zo slim om een compilatie te maken, thanks! 

Lekker stel

Deze opa en oma matchen hun outfit al 52 JAAR elke dag. Wil iemand ze alsjeblieft zo'n 'He is mine' and 'She is mine'-trui sturen? Dit is pas echte liefde. 

Opa en oma in wording

Deze toekomstige opa en oma komen er tijdens een 'whisper-challenge' (een spelletje waarbij je er met een koptelefoon op achter moet komen wat de ander zegt) achter dat er een kleinkind op komst is. Opa- to be kan er alleen niets van maken en dat levert hilarische beelden op.

Tekst: Esther Bolt

Lees meer

Volg ons