2 februari 2017

Word jij de nieuwe 3FM DJ van de EO?

Adem jij muziek, vind je iets van dingen en ben je klaar voor HET avontuur van je leven? Wij hebben iets leuks. Wij bieden je de weg naar de ultieme radiodroom!

Naast Joram Kaat bieden we een extra plek aan. Het is heel simpel; jij hebt talent, (enige) ervaring en vooral heel veel zin om je te ontwikkelen tot een briljant radiomaker. Wij bieden een opleiding, allround coaching, plek om uren te maken en misschien uiteindelijk wel een programma op NPO 3FM.  

Wie zoeken we?
Je bent creatief, gedreven en nieuwsgierig. Je kunt geen dag zonder muziek en steekt dit niet onder stoelen of banken. Je hebt ervaring met presenteren opgedaan tijdens de musical op school, als dj op feestjes of door je video’s op Youtube. Je gelooft en vindt het tof om actief te zijn voor de EO.

Wat we bieden?
De ultieme eindbestemming is een plek op 3FM. Dat begint met een opleidingstraject (ca. 8 uur in de week voor ongeveer 3 maanden) bij de EO en 3FM. Daarbij zal je als presentator gaan proefdraaien bij een lokaal radiostation of –afhankelijk van je leeftijd en ervaring– misschien gelijk wel in de nachtelijke uren op de zender. Je krijgt van ons de beste coaching, je komt in het hart van jong radioland en wij gaan je helpen om de beste radiomaker te worden!

Wat we vragen?  
Ben jij het nieuwe presentatietalent en heb je zin in een nieuw avontuur? Ben je tussen de 15 en 25 jaar? Stuur een video- of audio-opname ([email protected]), laat ons in 1 minuut horen wat jij ons te vertellen hebt. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Ps. Je mag uiteraard je videobestand wetransferen. Stuur de link mee! 

Voor vragen kun je terecht bij Paul de Vos, Eindredacteur 3FM ([email protected] of 06-41241809).

Je kunt je aanmelden tot 28 februari!

Lees meer

Volg ons