20 februari 2017

Vierjarige jongen: "Ik geef gewoon mijn cadeautje."

En toen dacht ik: nou, ik geef gewoon. Ook al wil ik 'em

Dit jongetje geeft zonder dat iemand het hem vraagt zomaar zijn net gekregen shovel weg. Schattig en ook nog eens een voorbeeld voor ons allemaal! Zou jij net als dit jongetje zomaar je nieuwe speelgoed weggeven?

Het geheime leven van 4-jarigen is een nieuw programma van de EO, waarin 4-jarigen in hun speel en leefomgeving geheim worden gefilmd. Op deze manier wordt op hilarische en vaak heel schattige wijze in beeld gebracht hoe deze kleine mensjes met elkaar omgaan! Tijdens het programma leggen twee pedagogen uit waar het gedrag van de kinderen precies vandaan komt.

Benieuwd? Het geheime leven van 4-jarigen is maandagavond 22:10 uur te zien op NPO1

Lees meer

Volg ons