Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 februari 2017

Jullie opa's en oma's op WhatsApp (deel #28)

Je grootouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je rapportgeld wil). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je de grappigste gesprekken, want we krijgen geen genoeg van onze opa's en oma's op WhatsApp!

Oma is linkkkk

Oma is aan het typen... (al twee uur)

SPAM, OMA, SPAM SPAM SPAM SPAM

Ah, ze is er gelukkig zelf ook achter. What to do?!

Stickertje, jij bent 'm!

Nog erger dan mijn moeder...

Oma heeft een smartphone

En oja, opa ook.

RUSTAAAG

JA HALLO, U BEGON!

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons