5 februari 2017

HERKENBAAR: 12 grootste ergernissen in studentenhuizen

Ze laten hun rommel slingeren, maken niets schoon en zijn je alleen maar tot last. Huisgenoten zijn een vervelend soort. Maar stiekem houd je toch van ze.

1. Stampvolle prullenbakken

De prullenbak zit weer eens helemaal vol. Je huisgenoten hebben duidelijk grof geweld gebruikt, want de deksel kan niet meer dicht. Wanneer jij het vuilnis wil wegbrengen, blijkt dat er geen vuilniszakken meer in huis zijn. Moet je die dan alweer zelf kopen?

2. Overal liggen wc-rolletjes

3. Je eten wordt gejat!

4. Een doucheputje vol haren

5. Rare eetgewoontes

Als jullie dan eindelijk eens tegelijk thuis zijn rond etenstijd, heeft je huisgenoot net spruitjes gemaakt. Tja, dan laat jij het gezamenlijk eten toch liever aan je voorbijgaan. Spruitjes, seriously?

6. Awkward familiebezoekjes

Je hebt net heerlijk uitgeslapen en komt om 11:00 strompelend uit je bed om naar het toilet te gaan. Sta je daar, in je pyjama, oog in oog met de vader van je huisgenoot. Eh, volgende keer even een heads up, alsjeblieft?

7. Jouw spullen verdwijnen op magische wijze

8. Geforceerde gesprekjes met vrienden van je huisgenoot

Je huisgenoot heeft zijn/haar vrienden uitgenodigd. Trrriiiinnng! Ze staan voor de deur, terwijl je huisgenoot nog niet thuis is. Ja hoor, jij moet die vrienden vermaken terwijl je eigenlijk geen tijd hebt. Great!

9. Stapels afwas

10. Bezet!

11. Ieder uur geluidsoverlast

12. Welkom in onze lampenwinkel

Voordat je gaat slapen doe je nog even alle lampen uit en check je of de voordeur op slot is. Maar als je de volgende ochtend wakker wordt, zie je het spoor dat je huisgenoot achterliet: lampen aan en deuren open. WHY?

13. Maaaaarr... jullie zijn besties voor het leven!

En dus doe jij met liefde alles voor ze. Ja hoor, zelfs die vieze haren haal jij uit het doucheputje.

Beeld: GIPHY

Lees meer

Volg ons