9 februari 2017

Capital Kings

Zin om helemaal uit je dak te gaan? Dan ben je met Capital Kings aan het goede adres. En wij hebben goed nieuws: ze vliegen speciaal voor jullie de oceaan over om jou 10 juni de tijd van je leven te geven. Met hun dance en zang gaan jullie gegarandeerd een hoop calorieën verbranden (win-win)!

‘God is het centrum van ons leven en iedereen moet hem kennen’. Hun boodschap is duidelijk en deze verspreiden ze met een mix van dubstep en electropop. Net als Jamie Grace hebben Jon en Cole hun succes grotendeels te danken aan TobyMac. Toen de christelijke king of hiphop hen hoorde, bood hij ze direct een platencontract aan bij zijn label Gotee. En daar zijn wij heel blij mee.

Met hun nieuwste nummer I Can’t Quit is het onmogelijk om op je stoel te blijven zitten. Wat jij op de EO-Jongerendag van ze kunt verwachten is dan ook niets minder dan moddervette worship en te gekke sounds. Ga die danspasjes maar vast oefenen! Wij zijn al begonnen.

Lees meer

Volg ons