2 januari 2017

Wordt 2017 jouw jaar?

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Misschien weet je al dat jij iets heel tofs gaat doen dit jaar. Misschien laat jij je wel verrassen. Waarom wordt 2017 jouw jaar?

Doreen
Ik ga dit jaar naar Israël. Echt superveel zin in! Dit stond bovenaan mijn bucket-list.

Anna
Ik ga drie weken achter elkaar naar de Betteld, ik ga mijn zomervakantie gebruiken om tieners en jongeren enthousiast te maken voor God en Jezus . En ik ga de laatste drie dagen van het jaar 2017 gebruiken om vuurwerk te verkopen met een geweldig team mensen om me heen ;-)

Joanne

Afgelopen kerst heb ik mijn podiumvrees overwonnen tijdens een concert met mijn koor. Hier wil ik nu verder mee gaan en samen met mijn gitaartje mensen en kansen opzoeken. En in de zomervakantie gaan mijn nicht en ik voor het eerst een HGJB- kamp leiden. HOE GAAF IS DAT?!

Loïs

Voor mij is 2017 nu juist nog een jaar met heel veel vraagtekens. Ik ben benieuwd wat God voor mij in petto heeft!

Silke

Ik ga in augustus 2017 drie weken naar Malawi om lerarenwoningen te bouwen! Ik heb er ontzettend veel zin in en het is iets wat ik al heel erg lang wil doen.

Miriam
Ik heb bijna een baantje en daardoor kan ik na 6 jaar eindelijk een baardagaam (hagedis) kopen. Vroeger was ik allergisch voor alle dieren met haar vanwege de schilfers ofzo. Maar een baardagaam heeft geen haar en daar was ik dus niet allergisch voor en zelfs nu ik niet meer allergisch ben wil ik eigenlijk nog steeds heel graag een baardagaam!

Kim

Ik ga lekker veel reizen. Allereerst ga ik naar Parijs en London met school. Ook ga ik voor het eerst naar Zuid-Afrika waar familie woont met mijn ouders, zusje en opa en oma. En ik ga ook nog eens naar Roemenië met de kerk, ook voor het eerst, we gaan daar onder andere kinderwerk doen, echt supertof!

Willeke

Ik ga eind februari voor 2 weken naar Ethiopië. Ik ga helpen bij een revalidatie centrum voor bijvoorbeeld mensen met missende ledenmaten Ook ga ik mijn kennis overbrengen in de ziekenhuizen daar (ik studeer verpleegkunde en ga dit met school doen). Ik droomde hier al mijn hele leven van.

Roos
Ik vertrek overmorgen voor een DTS. Dit is eerste stap na overspanning in lente 2016. Ik ga naar Denver, Griekenland en Libanon.

Charlotte

Mijn relatie is een aantal maanden terug uitgegaan, en ben nu echt helemaal klaar met jongens. Mijn voornemen is om single te blijven in 2017 (en wie weet 2018, 2019, ghehe).

Hoe ziet 2017 er voor jou uit?

Lees meer

Volg ons