3 januari 2017

Winnaars van de boekenpakkettenactie!

Vorige week gaven we 7 boekenpakketten weg. DE WINNAARS VAN DE BOEKENPAKKETTEN ZIJN: Esther Vogel, Joanne van Roekel, Immanuël Dieleman, Jadien Olthof, Youp Bremer, Eline Hoste en Jan Siemen Smink!

Staat jouw naam er niet tussen? Helaas.. Gelukkig hebben we hier wel de 5 beste moppen voor je:

Dominee > Einstein

Bij het uitgaan van de kerk op zondagochtend schudt de dominee handen. Op een gegeven moment zegt een kerkganger: "Weet u, dominee, u bent slimmer dan Einstein!" De dominee glundert stiekem; dat is nou een compliment om trots op te zijn, denkt hij. Dan vraagt hij aan de kerkganger: "Waar heb ik dat zo aan te danken?", waarop de kerkganger zegt: "Over Einstein wordt beweerd dat hij zo slim was, dat maar 10 mensen hem begrepen. Maar van uw preek begrijpt helemaal niemand iets." 

Kinderen belachelijk maken = grappig

Een moeder stapt met haar kleine baby in de bus. De buschauffeur kijkt geschrokken en zegt: "Dat is echt de lelijkste baby die ik ooit heb gezien!" 
De vrouw loopt vol verbazing naar het achterste bankje in de bus en gaat stomend van woede zitten. Ze zegt tegen de man naast haar: "De chauffeur maakte net een onwijs kwetsende en beledigende opmerking tegen mij. De kwal!" De man naast haar zegt: "Oh echt? Dat moet je niet pikken hoor. Ga terug en geef hem de volle laag! Ga maar en dan houd ik wel even dat vreemde aapje van je vast.”

Bekeerde leeuw

Een zendeling loopt op de savanne in Afrika. Plotseling komt er brullend een leeuw op hem afgestormd. De zendeling schrikt hevig, valt op zijn knieën en begint te bidden. Na enige tijd durft de zendeling zijn ogen weer open te doen. Hij ziet de leeuw vlak voor hem zitten met gevouwen poten. De zendeling zegt opgelucht: "Ik zie dat het evangelie u ook bereikt heeft!" Zegt de leeuw mompelend: "SSSST! Ik bid voor het eten!"

Glori hahaha

De zanger van een gelegenheidsbandje wilde op een feestje ‘Lang zal ze leven’ spelen. De gitarist wilde weten in welke toonsoort en vroeg: 'Waarin'? De zanger antwoordde: ‘In de glori a’.

MOP

De ultieme winnaar is natuurlijk de persoon die dit als beste mop opstuurde:

Dank jullie wel voor alle mailtjes en flauwe moppen!

Lees meer

Volg ons