Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
19 januari 2017

Pijnlijke foto's bij oorlogsmonumenten #yolocaust

Een #vrolijk foto maken bij een oorlogsmonument die herinnert aan de dood van 6 miljoen mensen. Moet kunnen of respectloos? We hebben er een paar op een rijtje gezet:

#vrolijk

#jump

Om te laten zien hoe pijnlijk deze selfies zijn, heeft de Israelische auteur Shahak Shapira het project YOLOCAUST gestart waarin hij de mensen van de foto in de Tweede Wereldoorlog photoshopt. Dat geeft de foto direct een totaal ander perspectief. Oordeel zelf: Yolocaust.de (let op: kan schokkend zijn)

Lees meer

Volg ons